Palvelut

Moottoripyörät

Heikillä on yli viidenkymmenen vuoden kokemus mopoista ja moottoripyöristä. Erilaisia moottoripyöriä on ollut yli kolmekymmentä. Viimeisten vuosien aikana pääpaino on ollut 1970 – ja 1980 – lukujen japanilaisissa moottoripyörissä, mutta muitakin on mahtunut mukaan. Heikki on huoltanut, korjannut ja rakentanut moottoripyöränsä itse. Tuloksena on ollut esimerkiksi useita museokatsastettuja Suzuki- ja Honda- pyöriä. Pyörät on hankittu pääosin ulkomailta, Ruotsista ja Saksasta, joihin Heikillä on hyvät yhteydet ja hankintakanavat.

Altmeister Oy:n palveluun kuuluu moottoripyörien etsiminen, tarkastaminen, hankkiminen ja toimittaminen Suomeen joko valmiiksi kunnostettuna, katsastettuna ja rekisteröitynä tai tax-free -toimituksina. Myös moottoripyörien huollot ja korjaukset kuuluvat yrityksen toimialaan.

Autot

Heikki on tuonut autoja Saksasta jo 1980 -luvulta asti. Ensin omaan käytöön, mutta jo yli kymmenen vuotta myös muille.

Altmeister Oy etsii sopivan auton Saksasta tai muualta Euroopasta, selvittää sen kunnon ja hinnan sekä hakee auton Suomeen ostajan lukuun. Palvelun hinta sovitaan tapauskohtaisesti.

Autourheilukonsultointi

Heikki on harrastanut ralli- ja rata-ajoa vuodesta 1975 lähtien ja aktiiviura jatkuu edelleen. Kokemusta on kertynyt kuljettajana, kartanlukijana, tiimipäällikkönä ja ajokouluttajana.

Kilpailulähtöjä on takana yli 300 ja ne ovat kertyneet kahdeksassa eri maassa, joista kaukaisin on USA. Luokka- ja ryhmävoittoja on MM-tasolta asti. Heikki on ajanut 21 MM-rallia ja ollut kartanlukijana kahdessa. Kartanlukukokemusta on Suomen lisäksi Saksasta ja Hollannista. Rata-ajokokemusta on Suomen kilpailujen lisäksi esimerkiksi Nürburgringin 24 tunnin ajosta.

Ajokoulutus on ollut osana harrastusta jo parin vuosikymmenen ajan. Heikki on toiminut Suomen Mercedes-Benz klubin ratapäivien kouluttajana kymmenen vuotta. Hyviin tuloksiin johtanutta henkilökohtaista ajo- ja nuotituskoulutusta Heikki on antanut usealle kuljettajalle.

Altmeister Oy:n palvelut kattavat ajokoulutuksen radalla ja rallissa, nuotituksen perusteiden opettamisen, tiimin rakentamisen, sponsorien hankinnan ja ulkomailla kilpailemisen kokonaisuudet.

Arkistokonsultointi

Työuransa Heikki on tehnyt isojen vakuutusyhtiöiden arkistopäällikkönä. Kokemusta isojen paperiarkistojen hoitamisesta, järjestämisestä ja perkaamisesta on 1980-luvun alusta alkaen. Myös elektronisten arkistojen hallinta ja suunnittelu on kuulunut Heikin työnkuvaan jo lähes kahdenkymmenen vuoden ajan. Heikki on ollut mukana useissa toimialan yhteisissä työryhmissä ja järjestänyt suurien arkistojen yhdistämisiä ja siirtoja.

Altmeister tarjoaa arkistojen järjestämis-, perkaus- ja arviointipalvelua.